lauantai 6. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#225

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa varhaisia askeleita sellaisen mielen kehityksessä, joka pyrkii virittymään ihmisen evoluution korkeammalle tasolle. Tämä on erityisen salaperäinen symboli. Se voidaan tulkita, jos ymmärtää, että ihmisen kohtalona on kehittyä viisinkertaiseksi olennoksi, "pentagrammiksi" tai viisisakaraiseksi tähdeksi. Numero 5 symboloi mieltä sen luovimmassa ja läpäisevimmässä muodossa. Joillakin yksilöillä on kuitenkin jo syntyessään erityinen potentiaali korkeamman, luovan mielen kehittymiseen tätä kehitystä suosivissa sosiaalisissa olosuhteissa. Useimmissa tapauksissa he ovat edelleen "leikkimässä" epätavallisella kapasiteetilla. He ovat tämän korkeamman mielen kehityksen "päiväkotivaiheessa". 

Tämän viiden sarjan tässä viimeisessä symbolissa herätetään henkisen evoluution transsendenttiset mahdollisuudet, jotka edellyttävät ihmisten välistä kommunikaatiota tietoisuuden tasolla ja omistautumista koko ihmiskunnalle. 

Viisi hiekkakasaa

Skorpioni♏15° Lapset leikkimässä viiden hiekkakasan ympärillä

Sinulla on mielestäsi mahdollisuuksia paljon enempään, mutta et tiedä mihin. Kehittyminen vie aikansa, ja piilevän kyvyn käyttöönotossa ensimmäinen vaihe on leikkiminen, se johtaa asian tiedostamiseen. Uusien aatteiden luova käyttöönotto.  


Avainsana on NAIVIUS


Kielteisenä - liian vakava kyetäkseen näkemään elämän iloisen puolen. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-henkinen-inspiroitunut.



Sarja 45 on nyt esitelty:

Sarja 45


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset