torstai 4. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#223

Millä tahansa tasolla täydellisempien ja tehokkaampien sosiaalisen vuorovaikutuksen muotojen kehittäminen – sivilisaation prosessin ydin – vaatii kekseliäisyyttä ja halukkuutta kokeilla suhteellisen turvallisissa testiolosuhteissa. On yritettävä mennä ihmisten välisten tai kansainvälisten suhteiden ongelmien juurille sekä löytää materiaalihiukkasten ja suurempien kappaleiden vuorovaikutusta ohjaavat periaatteet. Moderni tekniikka on vain yksi lähestymistapa äärimmäisen monimutkaiseen ongelmaan. Intuitio on yhtä välttämätön menestykselle kuin älyllinen analyysi. 

Tämä on 45. viiden sarjan kolmas symboli, joka korostaa yksilöllisen aloitteellisuuden, sinnikkyyden ja varovaisuuden arvoa kaikissa yrityksissä ymmärtää, miten kaikki liittyy kaikkeen. (Rudhyar).

Leonardo da Vincin keksintöjä Pixabay

Skorpioni♏13˚ Keksijän kokeiluja

Asiat eivät suju aivan niin kuin olisit toivonut. Täytyy ehkä kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja erilaisia ratkaisuja. Tällä tavoin ratkaisun löytämisen lisäksi myös opit tekemistäsi virheistä. Etsi luovaa ratkaisua. Mielikuvituksen ja älyn yhdistämistä. Uskomattomalta tuntuva keksintö.   


Avainsana on NOKKELUUS


Kielteisenä - arkirutiinien laistamista, kun odottaa suurta inspiraatiota. Päämäärät hämärtyvät. Pakottaa ratkaisut omaan muottiinsa. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset