keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#222

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa ryhmätietoisuutta, koska se kukoistaa korkeimmalla tasolla hallitsevan luokan eliitin edustajien välisessä kulttuurisessa vuorovaikutuksessa. Tällä hetkellä suurin yhteiskunnallisen organisaation yksikkö on kansakunta. Symboli kuvaa tällaisten kansallisten kokonaisuuksien hallitsevaa luokkaa, joka näyttää ainakin pinnallisesti pitävän huolta pysyvien suhteiden solmimisesta rauhanomaisessa yhteistyössä. Se, mikä kiinnittää huomion, on arvo tavata muita ihmisiä korkeimmalla mahdollisella kulttuurisen vuorovaikutuksen tasolla  arkipäiväisen tietoisuuden ja käyttäytymisen sijaan. Toisin kuin edellisessä symbolissa näkyvä pelastusoperaation luonnollinen spontaanisuus, meillä on tässä kuva rituaalisesta vallan, arvovallan ja vaurauden näytöstä. Suhteesta on tehty hierarkkinen ja institutionalisoitunut. 

Juhlat

Skorpioni♏12° Suurlähetystön juhlat

Tunnet eläväsi mukavaa, lähes juhlimisaikaa, mutta kuitenkin joudut noudattamaan hyvin ankaria käyttäytymissääntöjä. Huomioi, mikä käytöksessäsi on luonnollista itseäsi. Poliittinen peli. 


Avainsana on ESITYS


Kielteisenä - näytteleminen on tullut tavaksi. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä17°

 Päivän Saabinen symboli#47 on Taistelu miekkojen ja soihtujen välillä : Miekat ja soihdut Pentti Lempiäisen mukaan miekka kuvaa taistelua, ...

Suositut postaukset