torstai 28. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#217

Tämä symboli kuvaa halua tutkia kaikkien kokemusten piilotettuja syvyyksiä ja etsiä niiden alkusyitä. Se viittaa pohjimmiltaan syvyyspsykologiaan – kollektiivisen alitajunnan ja sen sisällön ymmärtämiseen. Tämäntyyppinen syvyyttä vievä seikkailu eroaa  kultakuumeen symboloimasta seikkailusta, sillä se voi tapahtua yksilön sisällä eikä sillä ole yhteyttä sosiaaliseen arvoon. Se viittaa symbolisesti "ymmärryksen" tavoitteeseen - eli siihen, mikä on jokapäiväisen elämän pinta-aaltojen alla. Tämä tehtävä voi johtaa suuriin vaaroihin. Se vaatii vahvaa tahtoa ja jonkin verran henkistä voimaa. Se haastaa yleensä alitajunnan syvyyteen piilotetut voimat. Kontrasti "syvänmeren sukeltajien" ja "kultakuumeen miesten" välillä on merkittävä. Se esittää mielenkiintoisella tavalla ensimmäisen ja toisen vaiheen symbolin vastakohtaa viiden sarjan syklisten vaiheiden muodossa. Sisäinen pyrkimys vastustaa suuren sosiaalisen symbolin, kullan  etsimistä ulkopuolelta. (Rudhyar).



Syvänmerensukeltaja Rhodos


Skorpioni♏7° Syvänmerensukeltajat

Tunnet tarvetta sukeltaa syvälle pinnan alle saadaksesi selville, mitä oikein on tapahtumassa. Vastaus löytyy syvältä tiedostamattomasta ja syvältä intuitiivisen viisauden lähteiltä. Alitajunnassamme on myös positiivisia asioita, joita emme usko todeksi. Alitajuisten energioiden tutkiminen paljastaa ihmeitä. Hengitysmeditaatio.  


Avainsana on OSALLISTUMINEN


Kielteisenä - olla sukeltavinaan. Pakoa. Epäsosiaalisuutta. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-sosiaalinen-herkkä.



Syvänmerensukeltaja Rhodos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset