perjantai 29. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#218

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa hiljaista avoimuutta korkeammalle inspiraatiolle. Se voisi korostaa myös romanttisia suhteita, joita tällainen kuva herättää, mutta rakkauden tasolla suhde, johon viitataan, on kahden henkilökohtaisen egon antautuminen transsendenttisten tunteiden inspiraatiolle, jotka ovat olennaisesti persoonattomia. Todellinen Rakkaus on kosminen erilaistumaton periaate tai voima, joka yksinkertaisesti keskittyy ihmisten "sieluihin", jotka heijastavat sen valoa. Sama pätee mystiikan rakkauteen Luojaa kohtaan. Ihminen pyrkii kovasti saavuttaakseen suuria asioita rohkeiden seikkailujen kautta, mutta tulee hetki, jolloin ainoa asia, joka todella merkitsee, on rauhallinen mieli, josta voi heijastua "ylimaallinen" valo. 

Kuunsilta

Skorpioni♏8° Kuunsilta järvellä

Sinusta voi tuntua siltä, että tunteet ovat tyyntyneet. Nyt on mahdollista hiljaisuudessa peilata elämäsi naisellisia puolia ja ehkä tuntea jumalattaren hiljaisen lämmön. Heijastuksia. Romantiikkaa ilmassa. 


Avainsana on HYVÄT SUHTEET


Kielteisenä - antaa masentuneisuuden vallata mielen. Elämäntarkoituksen kadottaminen. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-sosiaalinen-vastaanottavainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset