keskiviikko 27. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#216

Rudhyar mukaan tämä symboli kuvaa intohimoista uusien arvojen etsimistä, jotka lupaavat millä tahansa tasolla runsaamman elämän. Ihmisen suuruus on siinä, että hän voi aina olla parempi; samoin kansallisella tasolla ihmisen "ahneus" voidaan helpommin herättää lupaamalla enemmän vaurautta, voimaa ja yhä suurempia saavutuksia kaikilla tasoilla, niin henkisellä kuin aineellisella tasolla. Tämän ahneuden herätyksen lisäksi on syvälle juurtunut halu olla tärkeämpi tai saada näyttävämpi rooli omassa yhteiskunnassa tai yhteisössä. Ahneus on sosiaalisen mielen kieroutunut voimistumista, aivan kuten himo on rakkauden kaipuun kieroutunutta voimistumista. 

Vaskooli

Skorpioni♏6° Kultakuume

Kultakuume tempaa usein ihmiset kotikonnuiltaan etsimään parempaa tulevaisuutta. Ihminen lähtee ajamaan takaa rikkauksia tai kaukaisia unelmia. On valittava, jäädäkö tasaiseen olotilaan vai haluaako riskialtista, epävakaata ja väliaikaista tilannetta. Vain harvat voivat todella onnistua tässä. Varmistu siitä, että karttasi on tarkka ja ajan tasalla matkalle lähtiessäsi, että todella pääset vuolemaan kultaa, eikä pelkästään kauas kotoa. Opi olemaan kriittinen. Taitavuutta yhdistyneenä hyvään onneen.  


Avainsana on KUNNIANHIMO. 


Kielteisenä - odottaa lottovoittoa, seurata virvatulta. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden,sosiaalisen tason viiden sarjan:

Sarja44

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset