perjantai 22. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#211, Aurinko siirtyy Skorpionin merkkiin

Skorpioni♏ on eläinradan kahdeksas merkki (asteluvut 211˚-240˚) ja se edustaa kahdeksatta huonetta, johon liittyvät syntymä, sisäinen uudistuminen, yksinäisyys, kriisit ja kuolema, sekä yhteinen omaisuus. Sen laatu: on kiinteä (periaatteellinen, tinkimätön, hellittämätön). Elementtinä on vesi (tunne, alitajunta, vaistot, mielikuvitus, empatia, huolehtivaisuus). Skorpionin♏ hallitsijaplaneetta: on Pluto (muodonmuutos, läpitunkevuus, totaalisuus, väistämättömyys, syvyys: mielen syvät kerrokset). Aurinko on Skorpionin♏ merkissä: 23.10.-22.11.

Skorpionin♏ luonne on syvällinen, tunteva, vahva, rohkea, energinen, tehokas, realistinen, kriittinen ja tarkkanäköinen. Skorpionin♏ lahja muille ihmisille on auttaa kohtamaan vaikeita asioita ja selviytymään kriiseistä ja syventää tunne-elämää. Skorpionin♏ tulisi kehittää suvaitsevaisuutta, sallivuutta, avoimuutta, luottamusta, heikkouden hyväksymistä, hellittämistä, pisteliäisyyden ja äärimmäisyyksien välttämistä.

 

Turistit Lontoon näköalabussissa

Skorpioni♏1° Turistit näköalabussissa

Tunnetta siitä, että tietää, minne on menossa, mukana on kartta ja opas. Onko sinulla hieman ulkopuolinen ote omaan elämääsi? Kuljet tietäsi ohjattuna ja suojattuna. Sinusta voi tuntua siltä, että olet tarkkailijana ja samalla tarkkailtavana. Uteliaisuutta elämää kohtaan. Etsit kuvakulmia ja matkamuistoja. Elämän tarkkailemista. 


Avainsana on YSTÄVÄLLISYYS


Kielteisenä - naiviuden ja herkkäuskoisuuden tunnetta.


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-fyysinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, toiminnallisen tason viiden sarjan:


Sarja43




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset