lauantai 23. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#212

Tämä symboli kuvaa mahdollisuuksien sattumanvaraisuutta, jotka pakottavat irtautumaan menneisyydestä, jonka muistaminen on edelleen koskettavaa ja sitä halutaan vaalia. Uusi ja suurempi oivallus vaatii yleensä jonkin vanhan uhraamista. Vanhat tunteet ovat koskettavia ja ne muistetaan, vaikka siirrytään uudelle ja laajemmalle kokemuksen alueelle. Vanhat ihmissuhteet saattavat jäädä taakse, mutta niiden tärkeiden hetkien muisto säilyy, ehkä vahvana ja nostalgisena. 

Tämä on viiden sarjan toinen symboli. Se on ristiriidassa ensimmäisen kanssa siinä, että se paljastaa menneisyyden käsittelyn vaikeuden, kun astutaan uusien  tunteiden maailmaan. (Rudhyar).

Rikkinäinen hajuvesipullo

Skorpioni♏2° Rikkoutunut hajuvesipullo, josta leviää tuoksua ympäristöön

Olet viime aikoina ollut keskittynyt tunteisiisi, ja nyt ne ovat päässeet äkkiä valoilleen. Tunnepurkauksellesi et enää voi mitään, mutta nyt sinun on mietittävä sanojasi ja tekojasi, kun selvität tilannetta. Joskus on rikottava ulkokuori niin, että sisältö pääsee esille ihailtavaksi tai paljaaksi. Kauan vaalitun asian muisto.  


Avainsana on LÄPÄISY


Kielteisenä - asia saattaa näyttää päältä katsoen hyvältä, mutta sisältö onkin pettymys. Halua päästä esille. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-fyysinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset