keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#209

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa syvää tunnetta osallistumisesta ja sitoutumista sosiaalisiin prosesseihin, jotka pyrkivät tuomaan kaikille ihmisille totuuden ja paremman elämän. Ihmisluonteen ominaispiirre on kyky "sitoa aikaa"  eli siirtää muille, vielä syntymättömille sukupolville tietoisten kokemustensa sato ja pyrkimykset. Tämä kyky ylittää vaistot ja biologian, sillä se perustuu tietoisuuteen, valintaan, tahtoon ja uhrautumiseen tulevien sukupolvien hyväksi. Se perustuu syvään tunteeseen "yhteisön" arvosta.

Tämä viiden sarjan neljäs symboli ehdottaa tekniikkaa, joka tekee elämästä todella "humaanin". Kyseessä on kosmisen evoluution vaihe, jolle on tunnusomaista tietoinen osallistuminen.

Nebula By Aldebaran S. Unsplash

Vaaka♎29° Ihmiskunta pyrkii täyttämään tiedon aukkoja

Voit kohdat toiset tietoisuuden tasolla. Viisaus on muutakin kuin vain tietoa. Tiedon avulla toimiminen lisää viisautta. Tiedon ja ymmärtämyksen avulla voi rakentaa sillan ihmisten välille. Ajatuksen ja aatteiden tulkitsemista ymmärrettäviksi. 


Avainsana on RATIONALISUUS


Kielteisenä - luulla tietävänsä kaiken. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -yleistävä-henkinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas29°

Päivän Saabinen symboli#29 on Taivaallinen kuoro laulamassa : Taivaallinen kuoro Dane Rudhyar on nimennyt tämän symbolin Sfäärien musiikiksi...

Suositut postaukset