tiistai 19. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#208

Tämä symboli kuvaa sen oivaltamista millä tahansa olemassaolon tasolla, että ihminen ei ole koskaan yksin ja että "yhteisö" - näkyvä tai näkymätön - ylläpitää ponnistelujaan. Jokainen yksilöllinen organismi on osa suurempaa organisoitua kokonaisuutta, riippumatta siitä, onko se tietoinen tästä tai kokonaisuuden ylläpitävästä voimasta. Ihminen voi kuitenkin tietoisesti valita seurata egon eristäytymisen pimeää polkua, joka johtaa ennemmin tai myöhemmin aina tuhoon ja itsensä menettämiseen "aineessa". Eläinten tasolla koko biosfääri on yhteisö; tavalliselle ihmiselle se on heimo tai perhe, kyläyhteisö, kansakunta. Kun yksilö laajentaa tietoisuuttaan, hän voi tulla tietoiseksi hengellisestä yhteisöstä.

Tämä symboli on viiden sarjan kolmas. Jos on edes hetken kokenut kaiken olemassaolon ykseyden, tämän vaiheen pitäisi tuoda oivalluksen kuulumisesta suurempaan  kokonaisuuteen ja tuottaa sisäisen turvallisuuden tilan. (Rudhyar).

Ihminen ja valo


Vaaka♎28° Ihminen keskellä valon voimia

Alat tajuta, että kaikki on muuttumassa parempaan suuntaan. Sinulla on ollut vaikeuksia, mutta sinulle on kirkastumassa, että sinua autetaan jollain tavalla. Et ole yksin. Tietoisuutta siitä, että saat henkimaailmalta apua tarvitessasi sitä. Kykyä antautua täysin toisten palvelemiseen. 


Avainsana on REAGOINTIKYKY


Kielteisenä - epärealistista riippuvuutta henkivoimista. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -yleistävä-henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset