maanantai 18. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#207

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tietoisuutta, joka pystyy ylittämään henkilökohtaisen elämän konfliktit ja paineet: jokaisen yksilön piilevää kykyä tarkastella olemassaolon stressiä kaksinaisuusmaailmaamme korkeammalta tasolta. Käyttämällä mieltään, jota tukevat menneiden sukupolvien ponnistelut ja taistelut sekä muiden ihmisten yhteistyö, yksilö voi saada uuden näkökulman ongelmiin ja saavuttaa vapauden ja rauhan "yliluonnollisessa" maailmassa. 

Tämä viiden sarjan toinen symboli on ristiriidassa ensimmäisen kanssa, sillä vaikka ensimmäinen#207 käsitteli polarisoitujen energioiden välistä yhteistyötä, tämä johdattaa meidät ykseyden alueeseen, joka on polaarisuuden ulkopuolella. 

Lentokone taivaalla


Vaaka♎27° Lentokone liitää taivaalla

Tunnet olevasi tilanteen yläpuolella ja menossa kohti uusia alueita. Tyyntä, objektiivista tarkkailua. Vaikeuksien muuntamista tai pakoa todellisuudesta. Mielikuvituksellista kekseliäisyyttä, mikä tekee ihmisestä kuolemattoman. Todellisia taitoja, joiden avulla kohdata elämän kriisejä.


Avainsana on HEIJASTUS


Kielteisenä - vaikeutta nähdä tarkasti, mitä tapahtuu. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -yleistävä-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset