sunnuntai 17. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#206

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa henkisen tahdon ja rakkausperiaatteen vuorovaikutusta kriittisten tarpeiden ilmaantuessa. Tämä symbolisarja, joka päättää Vaa´an♎ -merkin viimeisen viiden sarjan, käsittelee ongelmia, jotka etsijä kohtaa korkeamman elämän saavuttamiseksi suhteissaan. Tässä oletetaan eräänlainen Yang-Yin-vuorovaikutus. Kun ympyrä, joka käsittää molemmat periaatteet, pyörii nopeasti, ne näyttävät muuttuvan toisikseen. Tietoisuus toimii kaksinaisuuden tuolla puolen sielun tai hengen polarisoitujen energioiden ansiosta. Tahto ja rakkaus, vaikka ne aina erottuvatkin, toimivat yhdessä yhtä tarkoitusta varten. 

Tämä on viiden sarjan ensimmäinen symboli. Se edustaa uutta, korkeampaa lähestymistapaa polarisoitujen voimien käyttöön persoonallisuudessa, joka on koskaan niin vähän muuttunut ja toimii uudessa "kehyksessä". Avainsana mestaruus  sopii tähän vaiheeseen, mutta taito-tasoja on monia!

Kotka muuttuu kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi


Vaaka♎26° Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi

Tahdon ja tunteiden yhdistämistä. Mietit, käyttääkö voimaa vai rakkautta tässä tilanteessa.  Näiden reaktiotapojen vaihteleminen voi johtaa tulokseen.  Yhdistää rakkaus tahtoon ja lisätä voimaa tunnereaktioihin. Mielen, tahdon, hengen ja sydämen yhteistyö. 


Avainsana on MESTARUUS


Kielteisenä - olla joka paikan Heikkinä, mutta toimia päämäärättä. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -yleistävä-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:

Sarja42



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset