lauantai 16. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#205

Tämä symboli kuvaa kykyä löytää jokaisesta kokemuksesta transsendenttinen tai kosminen merkitys. Mieli on avoin luonnonprosessien moninaisille ihmeille, koska se näkee kaiken tuoreilla silmillä, ei vain todista yksinkertaisia tosiasioita, vaan lävistää ulkokuoren ja havaitsee suuren universaalin elämän rytmejä. Ilman tällaista kykyä hengellisiin todellisuuksiin pyrkivä etsii aina ”muualta”. Silti henki, elämä, Jumala on aina läsnä, tässä ja nyt. Ja jokainen kuolema on merkki uudestisyntymisestä. 

Kosmisen prosessin 41. viiden sarjan viidennessä symbolissa neljän edellisen symbolin seuraukset tuodaan uuteen tietoisuuden tilaan, joka on todella hengellinen tila. Se on tila, jossa ilmenee selvännäköisyyttä, tai kykyä "nähdä läpi". Tämä maailma on illuusio vain yksilölle, joka ei näe ilmiönsä läpi eikä kykene ymmärtämään todellisuutta ilmiöiden takana. (Rudhyar).


Syksyn lehti


Vaaka♎25° Syksyn lehti tuo mielikuvia

Tässä vaiheessa sinusta tuntuu siltä, että olet oppinut paljon etkä enää jaksa etsiä elämäntietoa tavanomaisista lähteistä. Etsi ongelmiisi vastausta yksinkertaisista ja jokapäiväisistä ratkaisuista, ne ovat lähelläsi - tarkkaile merkkejä. Vuodenaikojen vaihteluun sopeutumista. Virtaava inspiraatio. 


Avainsana on TAHDIKKUUS.  


Kielteisenä - keskittymistä asioihin, jotka eivät ole kestäviä tai jotka eivät enää päde. Masentua siitä, ettei nyt jaksa yhtä paljon kuin vielä eilen. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -yleistävä-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sarja 41 on nyt esitelty:


Sarja41





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset