perjantai 15. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#204

Ruhyarin mukaan tämä symboli edustaa kykyä kehittää sisäistä vahvistamista varten uusia reagointitapoja peruselämän tilanteisiin. Perhonen on ikivanha ja perinteinen symboli hengellisen uudestisyntymisen prosessin tuloksista. Jos perhosella on kolme siipeä kahden sijasta, esitetään erityinen kehitys henkisen elämän jollain osa-alueella. Kolme on täyttymisen symboli. Yksilön normaaliin hengelliseen elämään on lisätty jotain voimaa. Vasen puoli viittaa yleensä tietoisuuden vaistokenttään, mutta se on myös sydämen puoli. Uusi vahvuus näkyy, ehkä vielä toteuttamatta. 

Viiden sarjan neljäs symboli viittaa yleensä jonkinlaiseen tekniikkaan tai tekniseen saavutukseen. Tässä tarkoitetaan sitä, että kontakti elvyttävän elämänvoiman kanssa  voi johtaa uuden taidon ilmestymisessä, jonka käyttöä ei ehkä vielä tietoisesti arvioida. Itse asiassa tällaisen yhteyden muodostaminen muodostaa tekniikan alkuperäisen muunnoksesta.


Perhonen, jolla on kolme siipeä Kuva Pixabay muokattuna 

Vaaka♎24° Perhosella on kolme siipeä vasemmalla puolella

Kun muutos on tapahtunut kokonaan, se näyttää upealta. Kuitenkin sinusta saattaa tuntua siltä, että kehityksessä on jokin luonnoton piirre tunteiden tai intuitiivisen puolen alueella. Vaistot ohittavat logiikan. Voit olla hyvin luova, mutta kuitenkin olisi hyvä hieman tasapainottaa tilannetta, Luovaa epätasapainoa. 


Avainsana on EROTTAMISKYKY. 


Kielteisenä - luulla olevansa erilainen. Riippuvuus oudoista asioista. 


Astrologinen kaava on yang -kriittinen-nerokas -yleistävä-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset