torstai 14. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#203

Tämä symboli kuvaa luovaa ja iloisesta suhtautumisesta elämään. Kukko, joka laulaa aamunkoiton ensimmäisten värien ilmestyessä itäiseen horisonttiin, on kaunis symboli kyvystä, jonka kaikki edelläkävijät ja kosmisesti virittyneet yksilöt ovat osoittaneet siihen, mikä on vielä ilmentymätöntä, mutta on matkalla ilmentymiseen. Egotasolla laulaja voi tuntea, että hän saa auringon nousemaan; mutta jonain päivänä hän oppii sen, että vain tuskallisten kokemusten kautta voi paljastaa, mikä on olennaista. Se on elävä tunnustus vielä tuntemattomasta. 

Tämän viiden sarjan kolmannen symbolin pitäisi saada meidät ajattelemaan uudelleen asioita, joita pidämme liian usein itsestäänselvyytenä. Jokaisella ”auringonnousulla” on muutama yksittäinen todistaja, jotka ennustavat uuden päivän tulemista. Mikä on yksilön  panos  vastata uudistaakseen elämää. Uudistukset, jotka ovat syklisiä, ennustettavia, mutta aina uusia, aina luovia.  (Rudhyar).

"Metallikukko"

Vaaka♎23° Kiekuva kukko

Jokainen päivä alkaa samalla tavalla, mutta arvoituksen peitossa on, mitä tulee tapahtumaan. Ehkä on syytä miettiä, luuleeko kukon tuovan mukanaan uuden päivän vai ilmoittavan vain sen tulosta. Ehkä olet joutunut tilanteeseen käynnistäjäksi. Uusia mahdollisuuksia odotettavissa. 


Avainsana on PALAVA INTO


Kielteisenä - pitää rooliaan tai kykyjään suurempina kuin todellisuudessa ovat. Masentaa ihmisiä negatiivisilla ennusteilla. 


Astrologinen kaava on yang -kriittinen-nerokas -yleistävä-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset