keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#202

Tämä symboli kuvaa yksinkertaisten sielujen huolta vähemmän kehittyneiden olentojen hyvinvoinnista ja onnesta, jotka janoavat elämän uusimista. Tämän symbolin alkuperäinen tulkinta on paljon tärkeämpi kuin myöhempi muotoilu, sillä tässä ilmaistu on edellisen symbolin#201 toiminta "käänteisesti". Mies, joka on rakentanut suihkulähteen - ehkä kuivalla maalle ja taitavan työn ansiosta-antaa elämää antavan veden janoisille linnuille. Hän ei mene merelle, mutta tuo puhdistetun juomaveden linnuille, jotka tarvitsevat sitä. "Lapsen" ja "lintujen" välinen yhteys merkitsee spontaania, ei-henkistä tasoa, sielun kosketusta puhtaiden tunteiden tasolla. (Rudhyar).


Valitsin tähän kuvaksi vanhan postikortin Pietarhovin kauniista suihkulähteistä.


Pietarhovin suihkulähteet


Vaaka♎22° Lapsi juottaa lintuja suihkulähteellä

Sinusta ehkä tuntuu siltä, että pitäisi miettiä uudelleen, mitä oikein haluat ja tarvitset. Yksinkertaiset toimet voivat auttaa enemmän kuin arvaatkaan. Iloita yksinkertaisten sielujen ravitsemisesta. Luovaa huolehtimista toisista, minkä kautta saa kokemuksen omasta kuolemattomuudestaan. 


Avainsana on HUOLENPITO


Kielteisenä - kaivata tunnustusta jostain vähäpätöisestä työstä. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -yleistävä-sosiaalinen-herkkä.


Suihkulähteellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset