sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#199

Tämä symboli kuvaa mielenosoitusta disharmonista sosiaalista etuoikeutta vastaan. On kyseenalaista, onko symbolin muotoilu tässä paikassa riittävä, mutta sitä pidetään yleisenä periaatteena. Voisi mieluummin ajatella Robin Hoodia ja hänen joukkoaan tai varhaisia ​​bolsevikkeja Venäjällä ryöstämässä pankkeja rahoittaakseen vallankumousta. Protestia epätasapainoista jäykkää luokkayhteiskuntaa vastaan ​​voitaneen pitää myönteisenä tekijänä, vaikka se haastaisi järjestyksen periaatteen, sillä se paljastaa yksilöiden dynaamisia ominaisuuksia ja muutosvoiman. Toisaalta se on "ei -omistamisen" ihanteen tumma varjo. Kysymys kuuluukin: Kuinka pätevä ja tehokas on tällainen protesti?

Neljäs  symboli viiden sarjassa tuo esille yleensä ainakin aavistuksen tekniikasta. Mitä tämä voi tarkoittaa tämän symbolin kohdalla? Ehkä sitä, että miten  vastarinta vanhoja instituutioita vastaan olisi järjestettävä, jotta se olisi tehokasta. Yksilöt ovat yksin kyvyttömiä aikaansaamaan todellisia muutoksia sosiaalisessa tietoisuudessa. On muodostettava "ryhmä". (Rudhyar).

Rosvojoukko juoksee piiloon


Vaaka♎19° Piileskelevä rosvojoukko

Sinusta voi tuntua siltä, että sinulle on tehty vääryyttä tai sinulta on viety jotain. Mutta juuri nyt ei ole mahdollista selvittää, kuka tai mikä on ollut syynä tähän. Ei kannata käyttää aikaa etsimällä syyllisiä, vaan jatkaa eteenpäin katsoen asiaa uudesta näkökulmasta. Asia kyllä varmaan selviää myöhemmin. Herkkyyttä kaikelle sille, joka uhkaa todellista yksilöllisyyttä. 


Avainsana on EROAVUUS


Kielteisenä - hyötyä jostakin jonkun toisen kustannuksella. Epäluuloisuutta. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset