sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#198

Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo yksilön ja yhteiskunnan välisen rakentavan suhteen rikkoutumisesta ja odotettavissa olevasta tuloksesta. Jotta tämä suhde pysyisi vakaana ja johdonmukaisena, kaikkien järjestysmuotojen on kyettävä suojautumaan pakotteilla. Sekä yhteiskunta että henkilökohtainen ego muodostavat järjestyksen muotoja. Henkilö, jonka toimet tuovat vakiintuneeseen järjestykseen hyväksymättömiä periaatteita, on vaarassa joutua ”rangaistavaksi”. Yhteiskunnan ongelma on se, miten sisällyttää järjestysmalleihinsa virastot tai muutoskanavat - ja erityisesti miten pitää ne todella toimivina; yksilöille se on tapa tehdä heidän muuttavasta näkemyksestään tai impulssistaan ​​hyväksyttävä yhteiskunnalle. Symboli ei paljasta, mikä aiheutti yksilön ja yhteiskunnan välisen suhteen katkeamisen; mutta jos ajatellaan myös seuraavia symboleja, ajatukset voidaan johtaa takaisin veneen laskeutumista tuhonneen myrskyn kuvaan#196. Ehdotus on, että kaikki väkivalta, joka vapautuu, on peräisin tiedostamattomista paineista (meri ja tuuli). Uusi askel yhteiskunnan kehityksessä-viimeisen sadan ja viidenkymmenen vuoden teolliset ja elektroniset vallankumoukset-aiheutti maailmanlaajuisen mullistuksen, joka johti laajaan väkivaltaan. Se, että kaksi miestä on kuvattu pidätettynä, viittaa polarisaatioon ja tarkoitukseen, joka ylittää pelkästään henkilökohtaisen huolimattomuuden.

Tämä symboli on viiden sarjan kolmas. Kuva saattaa näyttää negatiiviselta, siinä voidaan nähdä implisiittisenä jokaisen yksilön kyky ottaa sosiaalisia riskejä ilmaistakseen vakaumuksensa tai syvimmät toiveet. Yksi asia on kuitenkin tarpeen huomioida - seuraukset.

Pidätetyt Kuvapankkikuva


Vaaka♎18° Kaksi pidätettyä

Ajatuksia ja toimiasi kritisoidaan niin paljon, että sinusta tuntuu siltä kuin sinulle ei enää olisi edes kansalaisluottamusta. Pohdi tilannetta, koska kaikki on vain olettamusta. Ei asia vielä ole ratkaistu. Mitään ratkaisua ei tapahdu ennen kuin kaikki tosiasiat ovat tulleet esille. Sääntöjä, joita ei voi hyväksyä. Oletko jonkun ihmisen kanssa tilanteessa, josta ette löydä ulospääsyä? Syytättekö toisianne sen sijaan että käyttäisitte kaikkia mahdollisuuksianne ja kykyjänne itsenne ja toistenne hyväksi? 


Avainsana on SEURAUS. 


Kielteisenä - kieltäytyä alistumasta yhteiskunnan sääntöihin. Joku käyttää hyväkseen ystävyyttäsi.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -yleistävä-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset