maanantai 11. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#200

Tämä symboli kuvaa kykyä hyödyntää esi -isien perinteiden voimaa palvellakseen ja inspiroidakseen lähimmäisiään.Tässä näemme työssä melko jäykkien mutta vaikuttavien sosiokulttuuristen ja uskonnollisten mallien rakentavan käytön. Alitajunnan kollektiiviset energiat kanavoidaan hyvin määriteltyjen, ikivanhojen muotojen ja kaavojen kautta. Tämä merkitsee rajoituksia ja mahdollisesti hitautta uusien tilanteiden edessä, mutta tällaisessa käyttäytymisen ja ajattelun rituaalissa on kauneutta ja viisautta.

Tämä on viiden sarjan viimeinen symboli. Tässä vaiheessa yksilön suhde yhteisöönsä - ja sen ulkopuolella, maailmankaikkeuteen - nähdään vakautetussa ja tehokkaassa toiminnassa. Perinteinen viisaus voi kohdentua henkilön kautta, joka hyväksyy sen rajoitukset. (Rudhyar).


Rabbi ja Menora by Pixabay


Vaaka♎20° Juutalainen rabbi

Vanhaa viisautta ja traditioita on säilynyt nykypäivään. Tätä tietoa tarvitset joko opettelemalla sitä tai etsimällä sisältäsi, että pystyt etenemään tilanteessasi. Saada ikivanhaa tietoa totuudesta ja ymmärtämyksestä. Lakien kunnioittamista. Menneiden polvien viisautta. 


Avainsana on PERINTÖ


Kielteisenä - uskonnollista dogmaattisuutta, opinkappaleiden kirjaimellista noudattamista. 


Astrologinen kaava on yang -kriittinen-nerokas-yleistävä-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja 40 on nyt esitelty:


Sarja40



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset