perjantai 8. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#197

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä saada objektiivinen ja rauhallinen käsitys kokemuksista, joihin kerran on itse syvästi osallistunut. Vanhuus voi tuoda tai ei tuoda ihmiselle tätä objektiivista ja rauhallista ymmärrystä muistellessamme voitettuja kriisejä ja elämänsä huippuhetkiä, mutta viisaus ja sisäinen seesteisyys voi tuskin kehittyä paitsi kamppailujen ja konfliktien voittamisen perusteella. ”Merikapteeni” purjehti laivallaan myrskyjen ja tietoisuuden vesien läpi, mieli ehkä maassa ja ego-"miehistö" ehkä kapinassa. Nyt on rauha ja hiljaisuus.  Toinen sukupolvi purjehtii paremmilla kartoilla, ehkä luontaisesti ei-rationaalisina  ja toisinaan raivoissaan. Missä iässä tahansa ego-tahto voi ”jäädä eläkkeelle” ja miettiä, olla rauhassa ennen suurempaa matkaa vielä huonommin kartoitetuilla merillä. 

Ks. myös vanha merikapteeni symboli#133, Leijona♌13°.


Vaaka♎17° Eläkkeelle jäänyt merikapteeni

On aika muistella menneitä. Ehkä sinusta tuntuu siltä, että käsittämättömät tunnereaktiot ovat menneisyyttä. Mutta turhautumista tulee aina välillä, haluat palata myrskyihin, kuten merikapteeni. Elämänkokemusten tarkastelemista objektiivisesti ja tyynesti. Muistoja ja menneiden tarkastelua rauhallisin mielin. 


Avainsana on RENTOUTUMINEN. 


Kielteisenä - todellisuudesta pakenemista. Menneiden märehtimistä. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -yleistävä-fyysinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset