perjantai 24. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#183

Aina olemassa oleva mahdollisuus aloittaa uudelleen uudelta arvoperustalta. Tätä symbolia tuskin tarvitsee tulkita, paitsi että nämä kolme ensimmäistä symbolia, jotka aloittavat syklisen prosessin toisen puoliskon, on nähtävä peruskolminaisuutena. 

Tämän viiden sarjan kolmas symboli johtaa meidät visioon syklin ensimmäisen puoliskon (0 - 180) täytetystä tarkoituksesta. Äärettömän potentiaalisen merestä syntyi Oinas♈1°, joka kohtaa nyt täysin uuden maailman, todella yksilöllisessä olemassaolomuodossaan. Hän on valmis toimimaan merkittävästi kulttuurin ja sosiaalisen yhteenkuuluvuuden alalla, jolla yksilö, tietoisena omasta arkkityyppisestä olemuksestaan ​​ja planeetan toiminnasta, voi pelata todellista rooliaan, dharmaa. Perusmielessä se on aina uusi rooli, sillä mikään sykli ei toista itseään sisällön osalta. Henkilö, joka toimii tässä roolissa, on aina mahdollisesti innovaattori. (Rudhyar).

Uuden päivän koitto

Vaaka♎3° Uuden päivän koitto paljastaa kaiken muuttuneen

Nopeasti tuleva, uusi alku. Sinusta saattaa olla vaikea uskoa sitä, mutta mahdollisesti jo aavistat, että asiat näyttävät uuden päivän valossa jo erilaisilta. Huomaa pimeyden väistyvän ja päästä vähitellen menneisyys käsistäsi. Uusia näköaloja ja uusia mahdollisuuksia. 


Avainsana on INNOVAATIO. 


Kielteisenä - pitäytyä menneessä, vaikka kaikki viittaisikin siihen, että on parasta edetä. Kieltäytyä uskomasta, että asiat muuttuisivat paremmaksi. 


Astrologinen kaava on yang -kriittinen-nerokas -erikoistunut-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset