lauantai 25. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#184


Symboli kuvaa tarvetta 
liittyä sukulaissieluihin, kun astutaan ennen kulkemattomille poluille, joita valaisee uusien arvojen ja nousevan intuition vielä epävarma valo. Yhteisen omistautumisen tai ainakin yhteisen toivon liekin ympärillä voidaan kommunikoida ja muodostaa "Graalin maljan" luovan inspiraation vastaanottamiseksi. 

Tämän viiden sarjan kehitysvaiheiden neljännessä symbolissa saamme, kuten tavallista, vihjeen tekniikasta. Jos halutaan rakentaa uutta yhteiskuntaa, ne, jotka kaipaavat sitä tai ehkä ovat jo kuvitelleet sen ääriviivat, pitäisi kommunikoida keskenään. (Rudhyar).

Nuotiolla


Vaaka♎4° Leiritulen ympärillä istuva ryhmä

Olet niiden ihmisten joukossa, jotka tuntevat samoin ja uskovat samoihin asioihin. Teillä on yhteinen päämäärä, joka vie teitä luoviin ja hyviin mahdollisuuksiin. Voi tuntua siltä, että olisit erämaassa, mutta muista se, ettet ole yksin. Materiaaliset esteet on voitettu, käytte yhdessä kohti yhteisiä päämääriä. 


Avainsana on YSTÄVÄLLISYYS


Kielteisenä - mahdollisuuksien tuhlaamista ja riippuvuutta toisista. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -erikoistunut-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset