torstai 23. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#182

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa sisäisten energioiden repolarisaatiota, joka johtaa tietoisuuden luovaan keskittämiseen. Symbolin alkuperäinen muotoilu oli sekä ”okkulttinen” että hämmentävä - "Kuudennen rodun valo muuttui seitsemänneksi." Sitä voidaan tulkita kuvaavan ihmiskunnan kehitystä H. P. Blavatskyn salaisen opin toisessa osassa kuvattujen seitsemän suuren rodun tai kehitysjakson kautta, mutta sarjassa ei ole muita symboleja, joilla olisi tällainen viitekehys. Todennäköisimmin paljastetussa kuvassa oletetaan olevan viittaus numeroiden 6 ja numero 7 numerologiseen ja okkulttiseen merkitykseen, erityisesti geometrisesti ilmaistuna.  Kuusi ympyrää edustavat kuutta peruslähestymistapaa totuuteen ja todellisuuteen, jotka ovat mahdollisia ihmisen kehittyvälle älykkyydelle;siten tunnettuja kuutta hindulaisen filosofian koulua, ja energian tasolla kuusi perusväriä eli "säteet". Mutta tämän kuusikerroksisen järjestelmän keskiössä on piilotettuna tai okkulttinen ”seitsemäs”, hindulaisuuden Atma Vidya, maailman muotoilematon totuus Itse, joka sisältää ja ylittää kuusi lähestymistapaa. Numero 6 (myös Salomon sinetti) edustaa laskevan hengen ja nousevan aineen synteesiä. Se edustaa kaikkien menneiden ponnistelujen tuloksia; kuudennen hedelmän sisällä voi löytyä siemen, seitsemäs. Ulkoinen toiminta on täytetty: Luomisen kuusi päivää 1.Mooseksen kirjan ensimmäisessä luvussa. Kaikki, mikä ilmeni kasveissa, kerätään piilotettuun siemeneen, josta tulee aikanaan uuden olemassaolon syklin perusta. Tämä on ”seitsemäs” ajanjakso, josta tulee luova voima, joka synnyttää uuden syklin. 

Tämä symboli on viiden sarjan toinen symboli. Se viittaa dynaamiseen prosessiin toisin kuin ensimmäistä symbolia#181 edustava kuva, joka kertoo ylläpidetystä ja kuolemattomasta, siis staattisesta, muodon täydellisyydestä. Muodollinen täydellisyys on nyt ylitetty ja kyseessä on luovan keskittämisen prosessi.


6. ja 7. juurirodut


Vaaka♎2° Kuudennen juurirodun valo muuttuu seitsemänneksi

Tämä on uusien aloitusten aikaa - uuden järjestyksen vakiinnuttamista. Anna arvoa taakse jääville arvoille ja pidä niistä parhaat. Tämä aste osoittaa henkilöä, joka pystyy käyttämään kykyjään täysin hyväkseen. Nykyisen yhteisön jotkut asiat jäävät taakse ja uusi, kehittyneempi ja korkeampi taso syntyy. Kuitenkin on tarvetta pitää mielessä reaalistisuus ja käytännöllisyys, muuten voi joutua eksyksiin. Menneisyyden parhaiden osien siirto nykyisyyteen. 


Avainsana on KYNNYS


Kielteisenä - menettää ote järkevään selviämiseen. 


Astrologinen kaava on yang -kriittinen-nerokas -erikoistunut-fyysinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset