lauantai 4. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#163

Järjestyksen ja rakenteellisen keskinäisen riippuvuuden kollektiivisen tarpeen keskittäminen henkilöön, joka inkarnoi vastauksen tähän tarpeeseen. Olemme vaiheessa, jossa voimakas oivallus olemassaolon kiertokulun tarkoituksesta kohtaa kaoottisen ja hajanaisen menneisyyden jäänteen. Johtajan luonnetta rajoittaa aina tarve, vaikka se onkin alitajuinen, muodostamattomasta kokonaisuudesta - kohtalo kutsuu häntä johtamaan. Ajan myötä johtajaa palvotaan hänen rakentamansa yhteiskunnan ”jumalalliseksi isäksi”. (Rudhyar).

Tämän viiden sarjan kolmannessa symbolissa näemme uudentyyppisen luonnehdinnan positiivisen ja negatiivisen monivaiheisesta polarisaatiosta. Edessämme on persoona, joka on varustettu karismalla, jolla on käsittämätön ja salaperäinen voima.

Isä aurinkoinen. Kuva James Vaughan


Neitsyt♍13°Voimakas valtiomies taltuttamassa poliittista kahinaa

Tilanne on luisumasta käsistä, ja tilanteeseen liittyvät energiat hallitsevat läheisiäsi. Persoonallisuutesi avulla pystyt hallitsemaan tilannetta ja palauttamaan tasapainon. Kyky vaikuttaa ihmisjoukkoihin. Pystyä karsimansa ja kykyjensä avulla vaikuttamaan tilanteeseen. Kasvu ihmisenä edistyy parhaiten jokapäiväiseen elämään kuuluvien ohimenevien kriisien kautta. 


Avainsana on VALTA. 


Kielteisenä - karisman väärinkäyttöä manipuloidakseen toisia. Mahdollisuuksien menettämistä, koska ei uskalla toimia. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset