lauantai 4. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#164

Tämä symboli osoittaa syviä ja pysyviä yhteyksiä, jotka ovat peräisin perheeltä ja heidän esi -isiltään. On tarve tuntea olevansa jotenkin sidoksissa syntyperään ja synnyinpaikkaan. Tämä voi kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että kuulut suurempaan ihmisperheeseen - olemme kaikki yhtä. Mahdollisuus käyttää syvempää luontaista tietoa itsessäsi ja sitä, mitä on opittu aiemmista kokemuksista ja mahdollisesti esi -isiltä. Tämä merkitsee vahvaa yhteenkuuluvuuden tunnetta, mutta se voi johtua siitä, että sinulla on syvä yhteys ihmisiin tai asioihin, joihin et itse liity, mutta olet kuitenkin "perheessäsi".

Perhekuva vuodelta 1926

Neitsyt♍14° Sukupuu

On tarvetta saada käyttöön sisäisiä voimavaroja. Vahvuuden löydät omista tai ehkä suvun kokemuksista. Vahvaa sukuperintöä. Traditioiden voimaa. Uskollisuutta jo varhain elämässään tajuamastaan tiestä.  Voimaa perinteistä. Tarinoita siitä, mistä ihminen tulee - minne on menossa. Tietää,  mihin kuuluu. Linkit ja ketjut. Alkuperä. Sukututkimus. Perinnöt. Esivanhemmat. Perinteet.


Avainsana on HIENOUS


Kielteisenä - perheen historiasta erilleen pyrkimistä tai sukusiteiden katkaisemista. Orvot. Luurankoja kaapissa.


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-henkinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä13°

Päivän Saabinen symboli#43 on Mies kantamassa matkalaukkua: Miehet kantamassa matkalaukkuja Tämä symboli kuvaa henkilöä, jolla on taipumus k...

Suositut postaukset