torstai 2. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#162

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa koulutetun mielen läpäisevää ja paljastavaa voimaa. Toisin kuin edellinen symboli, meillä on nyt kohtaus, jossa korostetaan fyysisen toiminnan psykologisia ja/tai hengellisiä sävyjä. Muinaisissa kosmologioissa miesjumala esiintyy usein kolmessa roolissa  pojan, aviomiehen ja naisen isän roolissa. Symbolisen kohtauksen "koulutuksen" elementti  tulee siitä tosiasiasta, että on suoritettu avioliittorituaali; siis tässä on sosiokulttuurinen tekijä taustalla. Opettaja-guru on täällä pappi, joka on suorittanut rituaalin.   

Morsiamen huntu on otettu pois


Neitsyt♍12° Morsiamen huntu on otettu pois

Joku ei halua antautua täysillä tilanteeseen, mutta hänellä ei kuitenkaan ole juuri valinnanvaraa. Jos et mene vapaaehtoisesti, sinut pakotetaan etenemään. Ratkaisevan askeleen ottamista. Salaiset motiivit paljastuvat. Oikean luonnon paljastumista. Tekosyyt ja teeskentely eivät auta. On aika kaataa kaikki ne raja-aidat, jotka estävät menemästä asioiden ytimeen. Kuinka lähellä toimintasi on sisäisiä arvojasi. 


Avainsana on KUTSU


Kielteisenä - itsepäisesti kieltäytyä hyväksymästä uutta tietä. Ei olla lupaustensa mittainen. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset