keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#161

Tämä symboli kuvaa hengen vastausta elintärkeisiin tarpeisiin kaikessa, mikä tuli yksilölliseksi sen äärettömästä mahdollisuuksien valtamerestä. Kaikki ilmenemisjaksot päättyvät olennaiseen "menestyksen" ja "epäonnistumisen" kaksinaisuuteen, koska jokainen uuden potentiaalin vapautuminen syklin alussa väistämättä polarisoituu kahteen vastakkaiseen suuntaan ja jakautuu jyrkästi lampaisiin ja vuohiin. Mutta kaksinaisuudesta syntyy lopulta uusi ykseys: lapsi, uuden maailmankaikkeuden uusi Jumala. Alitajuisesti tai tietoisesti äiti haaveilee tulevasta pojasta raskauden aikana, ja unen jälki ajassa paljastuu pojan rakenteellisessa olemuksessa. (Rudhyar).

Tämä on 33. viiden sarja ja sen ensimmäinen symboli. Tässä vaiheessa on kehitettävä kykyä tuoda unelmat ja ihanteet selkeään ja terävään henkisen toiminnan tai mielikuvituksen painopisteeseen. Se on luovan visualisoinnin (Kriyashakti) voima, yhdistelmä "mielikuvitusta" ja "tekniikkaa". 

Vihannin sankarihauta muistomerkki "Suomi äiti"
                         

Neitsyt♍11° Äidin mielikuva kaipaamansa lapsen tulevaisuudesta

Tunnetta siitä, että täytyy elää toisten odotusten mukaisesti. Joskus on ihan hyvä, että muokkautuu vanhempien toiveiden mukaiseksi, mutta useinkaan tämä ei vastaa meidän omia luovia kykyjämme. Äiti ei useinkaan näe lapsensa oikeaa luonnetta vaan projisoi lapseen oman elämättömän elämänsä. Tunnetta siitä, että ohjataan ja suojellaan elämänteillä, tai että sinua muovataan oman tahtosi vastaisesti. 


Avainsana on KIRISTYS


Kielteisenä - olla kiinni talutushihnassa. Mukautumista sosiaalisiin paineisiin. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:


Sarja 33


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset