tiistai 31. elokuuta 2021

Saabinen symboli#160

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa todellista ymmärryksen kasvua, joka on syntynyt kaksinaisuuden ylittämisestä. Mieli toimii väistämättä tässä konfliktien, vastakohtien ja kaksinaisuuden maailmassa. Vastakohdat täydentävät samaa todellisuutta, joka ylläpitää ja kattaa kaikki dualistiset olemassaolotavat. 

Kaksikkojärjestelmät eli duaalisysteemit, ovat vertauskuvarakennelmia, joiden välilllä vallitsee todellinen tai kuviteltu jännitys. Yksinään ne ovat heikompia kuin yhdessä toisen kanssa. Vastakohtapareja on kaksinapaisissa järjestelmissä mitä moninaisimpia: päivä/yö, valo/varjo, mies/vaimo, yin/yang, elämä/kuolema jne.Kaksikkojärjestelmän idea näyttää monimuotoisuudestaan huolimatta olevan jonkilainen arkkityyppi, joka ilmenee eri puolilla maailmaa ja erilaisissa kultuureissa. (Suuri symbolikirja).

Valo ja varjo


Neitsyt♍10° Kaksi päätä pitää silmällä varjokohtien takana olevaa valaistua aluetta

Tällä hetkellä sinusta tuntuu siltä, että pystyt näkemään tilanteen eri puolet. Koska tilanne on osaksi hämärän peitossa ja epäselvä, on hyvä katsoa tilanteen ohi valoon. Eri näkökantoja. 


Avainsana on ÄLYKKYYS. 


Kielteisenä - kaksinaisuuden hämmentämä. Vaikeutta saada tilanteen eri puolet muodostumaan kokonaisuudeksi. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sarja 32 on nyt esitelty:


Sarja32




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä: Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfel...

Suositut postaukset