maanantai 30. elokuuta 2021

Saabinen symboli#159

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa pyrkimystä ilmaista yksilöllistä arvomaailmaansa perinteistä riippumatta. Tässä vaiheessa yksilön nähdään reagoivan kulttuuristandardeihin ja stereotyyppisiin tapoihin omalla tulkinnallaan. Tämä on osoitus tinkimättömästä omavaraisuudesta, joka saattaa jopa tarkoittaa tiettyä uhmaa ja haastetta yhteiskunnalle. Mieli etsii luonnetta yksilöllisen itsensä  perustasta, ja oman olemuksen AUM -sävyjä. Tässä prosessissa ilmaistaan kuitenkin yleensä heijastus syvästä katarsiksesta emotionaalisesti ladattuja tunteita, jotka ovat  usein traagisen sävyisiä.  Tämä viiden sarjan neljäs symboli tuo meille vihjeen persoonallisuuden muutostekniikasta. Päällimmäisenä on sisäisen ristiriidan tunne ja liian itsetietoinen yritys "olla oma itsensä". Mutta on suuri ero sen välillä, onko tulevaisuuden kehityksen lähde vai etsitäänkö  vain tarkoituksellisesti omaperäisyyttä.

Ekspressionisti


Neitsyt♍9° Ekspressionistinen taiteilija työssään

Tässä tilanteessa tarvitaan erityisesti yksilöllisyyttä ja omaperäisyyttä. Vaikka sinulta vaadittaisiinkin perinteiden kunnioittamista, et nyt pärjää ilman omaperäistä luovuutta. Tulevaisuuteen suuntautunutta luovuutta. 


Avainsana on KOKEILU. 


Kielteisenä - tämän hetken arvojen huomioitta jättämistä. Kykenemättömyyttä kohdat omia ongelmiaan avoimesti.


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


AUM



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset