sunnuntai 29. elokuuta 2021

Saabinen symboli#158

Tämä symboli kuvaa tilannetta, jossa opitaan käyttämään omia kykyjä  emotionaaliseen ilmaisuun kulttuuristen standardien mukaan. Emotionaalisen kokemisen prosessi kontrolloiduissa tilanteissa on nyt esitetty vaatimaan itsensä aiheuttamaa aktiivista liikettä (tanssi); liikkeet ovat kuitenkin edelleen ehdollisia, jos eivät täysin määriteltyjä, kulttuurisia ja siten kollektiivisia malleja. Yksilö voi ilmaista oman yksilöllisen luonteensa vain  perinteisten mallien mukaan. Hän on edelleen täysin vastuussa opettajalleen tai gurulleen. Silti uudet näkökulmat ovat hänelle avoimina. Viidensarjan kolmannessa symbolissa näemme siirtymävaiheen, joka voi johtaa hallintaan. (Rudhyar).

Balettitunti

Neitsyt♍8° Ensimmäinen tanssitunti

Tilanne on ehkä uusi ja haluat oppia lisää. Sinä kyllä vielä joskus pystyt oppimaan, mutta nyt kaikki näyttää hyvin vaikealta. Harjoitus tekee mestarin. Lahjakkuus tulee esille vasta harjoittelemalla, itsekurilla ja keskittymällä. Ottaa vastaan ohjeita. 


Avainsana on TUKI.  


Kielteisenä - vaikeutta ymmärtää opetusta. Palaamista aina lähtöruutuun. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset