lauantai 28. elokuuta 2021

Saabinen symboli#157

Rudhyarin mukaan tämä symboli liittyy jossain mielessä edelliseen, mutta paljastaa syvästi vastakkaisen vaiheen tunne- ja kulttuurielämään. Tässä symboloitu kokemus on passiivinen, kun taas symboli#156 Neitsyt♍6 ° oli voimakkaasti dynaaminen. Kuitenkin haaremissa voi olla jonkinlainen syklinen kuvio: palkintona - sulttaanin suosio. Molemmissa tapauksissa käyttövoimana on ulkopuolinen kokija, joka on joutunut sellaiseen voimamalliin, johon hän ei voi itse vaikuttaa. Yksilö kokee molemmissa tapauksissa itsensä yhdeksi muiden joukossa, jotka kaikki etsivät tai joutuvat samanlaisiin kokemuksiin tai kohtaloon. 

Tämä viiden sarjan toinen symboli on ristiriidassa ensimmäisen symbolin kanssa, mutta myös täydentää sitä. Se täydentää siinä mielessä, että voi tulla riippuvaiseksi elintärkeän karusellin jännityksestä tunteista ja voi tulla orjaksi toivolle saada takaisin alkuperäisen riemun kokemukset.

Haaremi Martta Wendelin piiros kirjan kansikuvana

Neitsyt♍7° Haaremi

Sinulla on tunne siitä, että joku dominoi sinua. Olet myös ryhmässä, jossa joudut tekemään kaiken vain pienen palkkion toivossa. Sinulla on tarvetta käyttää hyväksesi viehätysvoimaasi ja ulkonäköäsi onnistuaksesi. Jos pääset mustasukkaisuuden, pöyhkeilyn ja intohimon yläpuolelle, tilanteesi voi parantua. Odottaa sitä, että tulee valituksi. 


Avainsana on PIDÄTTÄYTYMINEN


Kielteisenä - uskoa oikeuteen hallita niitä, jotka ovat heikommassa sosiaalisessa tilanteessa. Vetäytyä syrjään tilanteesta. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-herkkä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset