keskiviikko 25. elokuuta 2021

Saabinen symboli#154

Tämä symboli kuvaa sosio-kulttuuristen ennakkoluulojen voittamista. Vapautuminen kaikista sen kulttuurin ja luokan muodoista, ennakkoluuloista ja erikoisuuksista, johon on syntynyt ja kasvanut - on välttämätön edellytys "polulla" olevalle. Universaalin veljeyden ideaali on kaikkien suurten hengellisten opetusten taustalla. Tässä viiden sarjan neljännessä symbolissa on selkeästi esitetty perustekniikka, joka koskee kaikkea todella hengellistä edistystä. Jokainen ihminen tulisi nähdä, lähestyä ja kohdata lämpimästi ”Jumalan lapsena” tai vähemmän uskonnollisin termein ilmaistuna ihmisen kuvana. (Rudhyar).

Veljeys Kuvapankkikuva

Neitsyt♍4° Musta lapsi leikkimässä valkoisen lapsen kanssa

Ehkä tilanteeseesi liittyy monia erilaisia elementtejä, mutta se on vain sosiaalisen käsityksen harhaa. Vain näiden elementtien yhdistäminen ratkaisee tilanteen ja vie  eteenpäin. Jokaisella meillä on omat erityispiirteemme, joillakin näkyvämmät, toisilla vähemmän näkyvät. Maailmanlaajuinen veljeyden aate. Ennakkoluulojen voittaminen. 



Avainsana on LÄHEISYYS


Kielteisenä - toimimista yleisen mielipiteen luoman moraalin varjolla. Kyvyttömyyttä toimia joustavasti tilanteissa, jotka vaativat luovuutta. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-vastuuntuntoinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset