torstai 26. elokuuta 2021

Saabinen symboli#155

Rudhyar mukaan tämä symboli kuvaa tietoisuuden uusien tasojen avautumista. Ensimmäisessä viiden sarjan symbolissa#151 näimme yksilön pyrkivän tuomaan esiin arjessaan tietoisuudestaan nousseita asioita, joilla on merkittävä muoto ja merkitys. Mieli objektiivisella ja analyyttisellä luonteellaan pyrkii aina antamaan "nimen ja muodon ”(nama ja rupa sanskritin kielellä) siihen, johon se koskettaa energiaprosessina. Se kuvaa energiaa tai tunnetta, yhdistämällä sen enemmän tai vähemmän tuttuun aistikokemukseen. Me kutsumme tätä MIELIKUVITUKSEKSI.

Keijut metsässä


Neitsyt♍5° Ihminen uneksii keijukaisista

Tällä hetkellä on voimakas tunne toisesta tietoisuuden tasosta. Intuitiiviset ajatukset ja tunteet ovat voimakkaampia kuin järkesi. Mielikuvituksesi osoittama tie on selvempi kuin järkesi osoittama. Kykenet näkemään mitä muut eivät näe. Olet päässyt mystisille tasoille. Siellä on jokin sanomatietoisuudellesi. Mitään uutta ei synnyt ilman unelmia. Mikä on mahdollista mielikuvitukselle, on mahdollista myös joskus saada konkreettiselle tasolle. Luovia mielikuvia. 


Avainsana on TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT


Kielteisenä - jonkinlainen sekavuustila. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja 31 on nyt esitelty:


Sarja31





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset