tiistai 24. elokuuta 2021

Saabinen symboli#153

Tämä symboli kuvaa näkymätöntä apua ja suojaa kriisitilanteissa. Vaikka tietoisuus ei ehkä vielä pysty ymmärtämään tätä tosiasiana, se ympäröi ihmistä niin kuin vesi kaloja. Enkelit, devat ja vastaavat ovat hengen eri muotoja. Tietyllä tavalla  ne muodostavat yhdessä ihmiskuntaa täydentävän olemassaolon. He ovat erikoistuneita energiakenttiä, jotka ovat ilmeisesti tietoisia, mutta eivät "vapaita" inhimillisessä mielessä - eli vapaita olla mitä he eivät ole. Näkijät ja selvänäkijät kertovat meille, että ne muodostavat energianjakelumuotojen hierarkioita, jotka ylläpitävät kaikkia elämänprosesseja. Nykyaikaiset psykologit saattavat ajatella niitä symboleina vielä piilevistä voimista ihmisen alitajunnassa. Tietoisena heidän läsnäolostaan ​​ja ylläpitävästä voimastaan ​​ihminen voi välttää epätoivoisen yksinäisyyden ja vieraantumisen tunteen , joka yleensä läpäisee ”sielun pimeän yön” ja Raamatun symbolisen kertomuksen neljästäkymmenestä päivästä erämaassa.  (Rudhyar).


Enkelisymboli on esiintynyt aiemminkin, ks. Saabinen symboli#29, Oinas♈29°.

Suojelusenkelit



Neitsyt♍3° Kaksi suojelusenkeliä

Voimakasta tunnetta siitä, että sinua suojellaan, ohjataan ja neuvotaan, ja siksi löydät oikean tien kulkea. Koet olevasi oikealla tiellä ja tämä tunne ohjaa sinua, se antaa sisäistä vahvuutta. Et ole koskaan yksin, sinusta huolehditaan aina kun olet rasittunut tai päättämätön. Yhteys sisäiseen ohjaajaan. Näkymätön suojelu. 


Avainsana on TURVALLISUUS


Kielteisenä - kieltäytyä suojeluksesta voidakseen sääliä itseään. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-vastaanottavainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset