torstai 29. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#128

Tämä symboli edustaa kaikkien nykypäivän sosiaalipoliittisten kiistojen lisäksi ryhmän toimintaa tuhoavia tai katabolisia voimia (intialaisen jumalan Shivan yksi näkökohta) vastauksena symbolin#126  ehdottamaa vastakkainasetteluun. Vanha järjestys kohtaa nuorekkaan ajattelun uudesta elämäntavasta ja uusista arvoista. Koska vanha järjestys kieltäytyy luopumasta oikeuksiaan, tämä kieltäytyminen polarisoi väkivaltaisen vallankumouksellisen toiminnan. Vallankumouksellisilla voi olla kauniita unelmia  luokattomasta yhteiskunnasta, jossa ei ole ahneutta ja ankaraa selviytymiskamppailua, mutta ensimmäinen käytännön tulos tästä toiminnasta näyttää melkein väistämättä "kaaokselta". Kaaos on kuitenkin olemustila, joka vaatii uudelleenjärjestelyjä- ja eriyttämistä. Valitettavasti tällainen perustuu useimmiten edelleen vanhoihin käsitteisiin, ja josta todisteena on taistelu henkilökohtaisesta ja diktaattorin vallasta. (Rudhyar).

Tämä on viiden sarjan kolmas vaihe, ja ihannetapauksessa se voisi osoittaa, kuinka visio kosmisesta järjestyksestä (symboli#127) saattaa ratkaista  mahdollisen ristiriidan konservatiivisten ja uudenaikaisten aatteiden välillä (symboli#126).

Lenin


Leijona♌8° Kommunistiaktivisti

Jatkuvaa taistelua sosiaalisista ja poliittisista käsitteistä. Yhteisö tarvitsee arvokasta kohdetta, johon panostaa kaikki voimansa. Tarvetta yhteiseen aatteeseen ja halua vaikuttaa historian kulkuun. Taipumaton älykkyys. Palava intohimo. Vallankumouksellisuus. 


Avainsana on HAPATUS. 


Kielteisenä - poliittista aviopesua tai että olet tyytymätön asioiden tilaan. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-erikoistunut-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas28°

Päivän Saabinen symboli#28 on Pettynyt suuri yleisö : Pettynyt yleisö Dane Rudhyarin mukaan tässä symbolissa on kyseessä kypsän valmistautum...

Suositut postaukset