keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#127

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa henkisten perusarvojen voimaa, joka viittaa ihmiskuntaan ja kaikkiin kestäviin arkkityyppeihin. Kokemus yötaivaan lukuisista tähdistä, on aivan yhtä perus- ja arkkityyppinen kokemus kuin  auringonnousu, täysikuu ja vuodenaikojen vaihtelut. Jokainen ihminen maan päällä on kehittänyt käsitteen tähtikuvioista, luultavasti tarpeeseen löytää järjestys olemassaolosta ja personoida kaikki, jotta sille voitaisiin antaa pysyvä muoto. Tällaisia ​​personointeja voidaan kutsua "psyykkisiksi projektioiksi" mutta projektiokonsepti tulisi laatia molempiin suuntiin. Jos ihminen heijastaa perusihmisluontoaan tähtien täyttämälle yötaivaalle, eikö ole aivan yhtä loogista sanoa, että maailmankaikkeus heijastaa oman ikuisesti kehittyvät järjestysmallinsa ihmisluontoon? Kummassakin tapauksessa käsittelemme arkkityyppisiä tekijöitä, jotka kestävät kautta sukupolvien. 

Tämä viiden sarjan toisen vaiheen symboli on jälleen täysin ristiriidassa ensimmäisen kanssa. Tähtiryhmien lähes muuttumattomat mallit ovat vastakohta jatkuvasti muuttuvan muodin ja sosiaalisten ihanteiden kanssa. Ne edustavat pysyvyyttä.

Tähtikuviot öisellä taivaalla


Leijona♌7° Tähtikuviot öisellä taivaalla

Ajatuksesi askaroivat suurempien kysymysten kanssa. Jopa yksinkertaisia asioita peilataan jotakin suurempaa taustaa vasten. Tämä kaikki auttaa sinua pitämään perspektiiviä. Luonnonmuotojen ja valtavuuden muistaminen. Suuri kuva. Tarkastelet jotain allekirjoitusta. Jatkuvaa maailmankaikkeuden ja itsen ymmärtämisen lisääntymistä. 


Avainsana on VARMUUS. 


Kielteisenä - maanläheisten asioiden tai yksityiskohtien halveksimista. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-erikoistunut-sosiaalinen-herkkä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset