perjantai 30. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#129

Tämä symboli kuvaa tarvetta ottaa mukaan henkisimmät ja elintärkeimmät energiat luovaan toimintaan, jos se on tuottaa merkittäviä ja kauniita uusia muotoja. Hengitys edustaa kaikkien elävien ilmentymien animaattorin hengen voimaa. Koska lasinpuhaltaja käyttää hengitystään lasiastioiden muotoiluun, hän on sopiva symboli siitä, kuinka syvästi luovan yksilön on oltava mukana koko olemuksellaan luomistyössään. Hän käyttää myös hengen tulta - persoonallista inspiraatiotaan - tai toisessa mielessä syvästi tuntevien tunteiden tultansa. Mikä tahansa luova toiminta, joka ei sisällä sekä "hengitystä" että "tulta", ei voi muuttua kauniiksi taideteokseksi. Tämä viiden sarjan neljäs vaihe osoittaa meille symbolisesti vaaditun tekniikan onnistuneeseen muutostoimintaan. Se merkitsee aina LUOVUUTTA. (Rudhyar).


Leijona♌9° Lasinpuhaltajat

Sisäiset henkiset energiasi muovaavat tilanteen merkittäväksi. Vain hallitsemalla näitä energioita hallitset tilannetta oikein. Puhaltaa henki luomuksiinsa. Pystyä luomaan kauniita muotoja tyhjästä. Praana. 


Avainsana on TAITAVUUS.  


Kielteisenä - keskittymiskyvyttömyyttä. Ei pysty hoitamaan asioitaan kunnolla. Totuuden vääristymistä. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-erikoistunut-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas28°

Päivän Saabinen symboli#28 on Pettynyt suuri yleisö : Pettynyt yleisö Dane Rudhyarin mukaan tässä symbolissa on kyseessä kypsän valmistautum...

Suositut postaukset