torstai 22. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#121 Aurinko siirtyy Leijonaan

Leijona♌ on eläinradan viides merkki (asteluvut 121˚ – 150˚). Leijona edustaa viidettä huonetta – henkinen luovuus, esiintyminen, lapset. Laatu on kiinteä ja elementti on tuli (suoruus, innostuneisuus, spontaanisuus, luovuus, välittömyys). Kiinteän laadun toimintatapa on periaatteellinen, tinkimätön ja hellittämätön. Hallitsijaplaneetta on Aurinko, joka on Leijonan merkissä: 23.7.-22.8. Aurinko🌞 edustaa elinvoimaa, valoa, lämpöä, loistoa, tahtoa, elämäniloa, luovuutta ja lapsenomaisuutta.

Leijonan vahvuudet ovat energisyys, sydämellisyys, suurpiirteisyys, karismaattisuus, valovoimaisuus, itseluottamus ja johtamistaidot. Leijonan lahja muille ihmiselle on tuoda lämpöä, päivänpaistetta, juhlamieltä, herättää toisissa viattoman lapsenomaisuuden ja luovuuden, valaa uskoa ja itseluottamusta.  Leijonan tulisi kehittää suvaitsevaisuutta, joustavuutta, maltillisuutta, tasa-arvoisuutta, puolueettomuutta, nöyryyttä ja vaatimattomuuttaan.

Aivohalvaus

Leijona♌1° Aivohalvaustapaus

Olemisen ja tekemisen vastakohta. Ilmaisukyvyn ja -halun ristiriita. Tarvitaan luovuutta jokapäiväisessä itseilmaisussa. Nyt ei ole juuri mitään tehtävissä. Sekä älyllinen että fyysinen kontrolli puuttuu. Tämä menee ohi, mutta vastustaminen tekee tilanteen vaikeammaksi. Vaikeutta käsittää tunnereaktioita. 


Avainsana on VASTUSTAMATON. 


Kielteisenä - sairastua siksi, että ei ole näyttänyt tunteitaan.


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-erikoistunut-fyysinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden 24. toiminnallisen tason viiden sarjan:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset