perjantai 23. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#122

Tämä symboli on erittäin ajankohtainen nyt Korona-aikana. Mitä epidemia tarkoittaa ja miksi sikotauti? Epidemian laaja merkitys on se , jos yksi ihminen  on saanut tietyntyyppisen taudin, hän voi levittää taudin suurelle määrälle ihmisille heidän ympäristössään ja joissakin tapauksissa ympäri maailmaa. Nyt käsittelemme prosessia, joka vaikuttaa koko yhteiskuntaan. Miksi sitten sikotautiepidemia? Sikotauti on lapsuusiän sairaus, mutta sillä voi olla erittäin vakavia seurauksia aikuisille miehille, jotka ovat saaneet tartunnan, koska se vaikuttaa paitsi kaikkiin imusolmukkeisiin, etenkin kaulan alueella, mutta myös kiveksiin. Jos Oinaan merkki symboloi syntymää luonnollisena organismina tällä maan päällä, niin Leijona edustaa uudestisyntymistä - tietoisuuden ja mieleen perustuvan yksilöllisyyden tasolla. Niinpä Leijona mies tai nainen, tässä mielessä, on vielä vain ”pieni lapsi”, jonka voidaan sanoa olevan aloittelija, lapsi hengessä. Tämä toisen vaiheen symboli tarjoaa myös kontrastin ensimmäiseen #121. Mikä oli yksittäinen asia, on nyt  kollektiivinen vaara. (Rudhyar).

Sikotautiviirus

Leijona♌2° Sikotautiepidemia

Yhdestä ihmisestä lähtöisin oleva asia vaikuttaa kaikkiin. Oletko se sinä vai joku toinen, se leviää joka tapauksessa. Tarvitaan eristämistä ja aikaa, että infektion leviäminen estyy. Tunnehysteriaa, joukkohysteriaa tai immuniteettia. 


Avainsana on TARTUNTA


Kielteisenä - sairastumisen pelkoa. Luulotautia. Valloilleen päässyt huhu. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-erikoistunut-fyysinen-herkkä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset