perjantai 25. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#95

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa traagisia seurauksia, jotka todennäköisesti tapahtuvat, kun yksilön tahto on ristiriidassa yhteiskunnan, kollektiivisen tahdon kanssa. Auto symboloi yksilöllistä tietoisuutta, joka haluaa jatkaa omaa tietään riippumatta siitä, että se voi olla ristiriidassa yhteisön, kollektiivisen tietoisuuden kanssa. ”Auto” on ajoneuvo yksilölle ja ”Juna” ajoneuvo massoille.  Usein tarvitaan varovaisuutta; yksilö ei aina selviydy törmäyksestä voimakkaamman kollektiivin kanssa.  Symboli viittaa siihen, että uuden prosessin tässä varhaisessa vaiheessa, kaikki tällaiset yksilölliset ja suhteellisen anarkistiset tai lakia vääristävät yritykset epäonnistuvat. Kuljettaja voi "säilyä hengissä", mutta hänen autonsa tuhoutuu. Tätä vaihetta ei voi kuitenkaan pitää täysin negatiivisena, vaan meidän tulisi ymmärtää nämä tuhoisatkin kokemukset elämänkoulun läksyinä. 

Tasoristeysonnettomuus

Rapu♋5° Auto on jäänyt junan alle

Jotkut eivät kestä törmäystä yleiseen mielipiteeseen. Nyt ei ole aika vaatia sitä, että sinut otetaan huomioon. Yhteisöllä on paljon enemmän valtaa eikä se pysähdy. Jos joku alkaa taistella yhteisöä vastaan, hän häviää ennen pitkää. Kontrolli. Omien toimien vaikutusten tajuaminen. Yksilön oikeudet. Kapinointia.  


Avainsana on HAJAANNUS


Kielteisenä - uhrata muita saadakseen itse suuremman hyödyn. Vastuuttomuutta. Emotionaalinen paniikki. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-fyysinen-inspiroitunut.


Sarja19 on nyt esitelty:

Sarja19


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset