torstai 24. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#94

Kissa on symboliikassa koettu usein kielteisesti. Varsinkin mustilla kissoilla uskottiin olevan ihmeitä tekeviä voimia. Koska kissa kykenee saalistamaan täydellisessä pimeydessä se liitettiin pimeyden voimiin. Kansan uskomuksissa mustaa kissaa pidetään vieläkin onnettumuuden enteenä. Psykologiassa kissa on "tyypillinen naisellinen eläin". (Suuri symbolikirja).

Tässä viiden sarjan neljännessä vaiheessa epäröinti ja ristiriitaiset motiivit ovat edelleen väistämättömiä. 

Killi ja "hiiri"

Rapu♋4° Kissa väittelee hiiren kanssa


Tämä symboli merkitsee usein riidanhaluisuutta ja toisinaan kykenemättömyyttä antaa asioiden vain olla. Kiusaamisen ohella tämä voi osoittaa riitaa, joka on aikaa vievää, usein epäkypsää ja hyödytöntä. Mitkä ovat vanhat arvot, jotka edellyttävät uudelleenarviointia?Töissä on epätasapainoa, tai joku yrittää hyötyä heikomman kustannuksella. Pyrkimystä saada toisten hyväksyntä tai tuomio omille toiveilleen tai älyllinen vahvistus omille arvoilleen. Tämä symboli voi osoittaa epäitsekästä puolustajaa heikommassa asemassa olevalle; valmis suojelemaan muita. David vs.Goljat. 


Avainsana on OIKEUTUS.  


Kielteisenä - ajan tuhlaamista turhaan selittelyyn tai riitelyyn. Uhrimentaliteetti. Henkinen tai fyysinen kärsimys.



Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-fyysinen-vastuuntuntoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset