lauantai 26. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#96

Rudhyarin mukaan tässä symbolissa on kyseessä vaistomainen omistautuminen uusille elämänmuodoille.  Kuten Rapu♋1 ° -symbolissa näemme tässä prosessin alun; toiminta on ehdottomasti suuntautunut tulevaisuuteen. Uusi elämä alkaa ja sitä varten tehdään konkreettisia - eikä enää symbolisia - valmisteluja. Sosiaalisella tasolla - voimme puhua uraauurtavista pyrkimyksistä uuden kulttuurin, uusien instituutioiden rakentamiseen. 

Pesänrakennuspuuhat


Rapu♋6° Riistalintu vuoraamassa höyhenillä pesäänsä

Luonto seuraa omaa kiertokulkuaan. Ryhmäkohtalo. Yksilöllisyys kukoistaa siellä, missä se voi toteuttaa itseään ja se saa oikeutuksensa siitä, että täyttää toisten toiveita. Vaikka tulevaisuus tuntuu valoisalta ja on toivoa uuden elämän tulemisesta, on vaaran tuntua ilmassa. Varo tulemasta liian omahyväiseksi tai toisaalta reagoimasta pelolla kaikkiin äkillisiin yllätyksiin. Vaistonvarainen päätös valmistella maaperää tuleville. Luoda perustaa.  


Avainsana on HUOLELLISUUS


Kielteisenä - olla tarpeettoman peloissaan. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä on 20. viiden sarjan sosiaalisen tason ensimmäinen vaihe. 


Sarja20



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset