tiistai 22. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#93

Suuren symbolikirjan mukaan naarashirvi on monien kansojen myyteissä naispuolisen, naaraseläimen symboli, sillä voi olla myös demoninen luonne, vaikka hirvi on luonteeltaan lauhkea. Kreikan taruston mukaan yksi Herakleen sankaritekoja oli naarashirven pyydystäminen. Hirvet vetivät myös metsästyksen jumalattaren Artemiin vaunuja. Aasialaisten kansojen myyteissä naarashirvellä on merkittävä rooli, he ovat pitäneet sitä yliluonnollisena esiäitinään. Myös Tshingis-kaanin sukupuussa hirvi on alkuäitina, susi alkuisänä. Intiassa hirvi oli Brahman, luovan Jumalan, symboli. Sarvet edustavat päähän sijoitetun mielenvoiman laajentumista. Kalevalan tarustossa tunnetaan hiiden hirvi, jonka hiihtäminen kuului Lemminkäisen urotekoihin.

Hirvimetsällä

Rapu♋3° Turkiksiin kääriytynyt ihminen ohjaamassa pörröistä hirveä

Tämä symboli osoittaa kyvyn tai tarpeen kyntää kylmissä tai vaikeissa oloissa kohtaamalla vaikeuksia rohkealla asenteella ja päättäväisyydellä selviytyä niistä. Asiaa ei nyt voi jättää kesken, tilanne jähmettyisi hetkessä. Lannistumattomuus.  Menestyminen voidaan saavuttaa sopeutumalla muuttuviin tarpeisiin ja olemalla jatkuvasti tietoinen vaikeuksista. Pioneeri, uranuurtaja. Sitoutumista omiin erityslaatuisiin juuriinsa. Elämä on haastavaa ja palkitsevaa, jos siinä on tutun ja tuntemattoman vuorovaikutusta. Itseluottamusta, esiintyipä missä olosuhteissa tahansa. Johtajan seuraaminen tietämättä minne mennään. Tuntematon ympäristö. 


Avainsana on LANNISTUMATON


Kielteisenä - vastentahtoista kulkemista vaaraa kohti. Vaaran kohtaamista, vaikka vaaran kiertäminen olisi viisaampaa. Negatiivinen elämänasenne. Kuviteltuja esteitä ja rajoituksiin alistumista. Jähmettyä pelosta. Kylmyys.


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-fyysinen-vastaanottavainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset