maanantai 21. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#92

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä laajentaa tietoisuutta vakauttamalla näkökulma korkeammalle tasolle. Tämä on paradoksi, joka hämmentää niin monia mieliä. Niin kauan kuin äly etsii levottomasti uusia horisontteja, se on hämmentynyt etsinnöistään. Hyväksyessään vakaan keskittymisen mieli voi kohottaa havaintopistettä  ja nähdä todellisuuden laajemmasta näkökulmasta käsin. Yksilöstä tulee täysin keskittynyt tiettyyn tehtävään. Hän voi heijastaa suurempaan kokonaisuutta, koko ihmiskuntaa. 

Ks. Saabinen symboli#19, Oinas♈19° "Lentävä matto".

Leijua Kuvapankkikuva


Rapu♋2° Ihminen leijumassa ylätasangon yläpuolella

Saada kokonaiskuva tilanteesta, ennen ryhtymistä toimintaan. Kyky irrottautua kaikesta painostusyrityksistä. Jatkuva suuntautuminen ymmärtämiseen. Nousta tasolle, jossa voi valita vapaasti. Nousta tilanteen yläpuolelle. Usko elämän hyviin asioihin. Eskapismi. Perspektiivit ja mielikuvitus. Unelmia tai vääristyneitä näkyjä? Totuuden välttäminen.  


Avainsana on MIETTIMINEN


Kielteisenä - tunnetta siitä. että tilanne ei kosketa mitenkään itseä. Todellisuudentajun puutetta. Kykenemättömyyttä ottaa vastaan käytännön tason ehdotuksia. Uutisten välttäminen.


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-fyysinen-herkkä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset