perjantai 4. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#75

Perjantain symboli selventää tarvetta jakaa kokemuksia samanhenkisten kanssa. Tämä symboli lisää jotain elintärkeää edelliseen symboliin. Rudhyarin mukaan transsendenttiset kokemukset on testattava ja selkeytettävä käyttämällä normaaleja ja yhdessä testattuja viestintätapoja. "Hollantilaiset lapset"  tuo esiin assosiaation siisteydestä ja Hollannissa vallinneesta avoimesta keskustelukulttuurista. Keskustelijat kuvataan tässä symbolissa lapsina, koska uudet kokemukset ovat vielä hyvin tuoreita ja edellyttävät sertifiointia; tämä vaatii  puhdasta ja avointa mieltä, sekä halua testata kokemuksiaan keskustelussa ikäistensä kanssa. 

"Hollantilaislapset"



Kaksonen♊15° Kaksi hollantilaista keskustelemassa

Tämä symboli osoittaa, että sinun pitäisi pystyä tuntemaan olosi rennoksi ja mukavaksi ystävien kanssa ja pystymään puhumaan oman totuutesi. Tarvitaan vanhanaikaista yksinkertaisuutta,selkeyttä, luovuutta ja spontaaniutta samoinajattelevien kesken. Henkistä itsevarmuutta siitä, että pystyy ilmaisemaan ajatuksiaan kaikissa tilanteissa. Ajatusten vaihtoa samoinajattelevien kesken. Löydät sielunkumppanin. Puhua tuntikausia. 


Avainsana on KIRKASTUMINEN


Kielteisenä - kyvyttömyyttä tajuta toisen ajatuksia. Epähienoja näkökantoja. Nurkkakuntalaisuutta ja kyvyttömyyttä keskustella toisten kanssa ajatuksistaan. Viestinnän epäonnistuminen. Yhteiskunnalliset tai rodulliset ennakkoluulot. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- henkinen-inspiroitunut.


Tämä on 15. viiden sarjan viimeinen vaihe. 
Se sulkee näyttämön "Löytö." 

Sarja15



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset