lauantai 5. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#76

Alkuperäisessä Saabisessa symbolissa suffragetti on pitämässä puhettaan. Suffragetti, tulee englannin kielisestä sanasta suffragette, joka on johdettu sanasta suffrage ’äänioikeus’.  1900-luvun alun Britanniassa naisten äänioikeutta vaatineita naispuolisia aktivisteja kutsuttiin suffrageteiksi. Toimittaja Charles Hands käytti sanaa artikkelissaan Daily Mail -lehdessä vuonna 1906, ja se tarkoitti aluksi naisasialiikkeen äärilaitaa, joka kannatti suoraa toimintaa. Sen sijaan naisten äänioikeuden maltillisemman suunnan edustajia kutsuttiin suffragisteiksi (engl. suffragist). Nimitykset ovat sittemmin muuttuneet samaa tarkoittaviksi. (Wikipedia).

Kuvassa valmistaudun omaan puheenvuoroon Kauppaopiskelijoiden liittokokouksessa vuonna 1976 Espoossa.



Kaksonen♊16° Naisaktivisti puhumassa dramaattisesti ja tunteellisesti

Koet, että sinut käsitettiin väärin ja sinua käytetään hyväksi, koska joudut olemaan tietyssä roolissa. Vaikka kertoisit aidoista tunteistasi, saat vastustusta osaksesi siksi, että toiset ovat välinpitämättömiä. Mutta sinun pitää viedä kuitenkin asiaasi eteenpäin kaikesta huolimatta. Jos et tee sitä, mikään ei muutu. Jos asia on oikea ja itse puhut selkeästi, saattaa joku joukosta saada puheestasi kipinän ja asia menee eteenpäin. Mutta onko asiasi arvokas ja oikea? Omana asian esiin tuomista. Sosiaalisen intohimon paljastumista. Ottaa osaa maailmanlaajuisiin rakentaviin projekteihin. 


Avainsana on SUUTTUMUS. 


Kielteisenä - omien mielipiteiden esittämistä aggressiivisesti kuulijoille, jotka eivät halua kuunnella eivätkä ole kiinnostuneita niistä. Pelätä voimakkaita mielenliikkeitä. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-fyysinen-kokeileva.

Tämä symboli aloittaa uuden, toiminnallisen tason viiden sarjan, joka on järjestyksessä 16.

Sarja16



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset