torstai 3. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#74

Päivän Saabisessa symbolissa kaksi henkilöä kommunikoi telepaattisesti, kyseessä on psyykkinen ja selvänäköinen kommunikaatio jonkun toisen henkilön kanssa, sekä muiden ajattelutapojen huomioon ottaminen. Tämä ilmentää kykyä ylittää ruumiillisen olemassaolon rajoitukset.  Voit kommunikoida jonkun kanssa, eikä aina tarvitse olla fyysisesti kasvotusten, puhelimitse tai lähettää heille sähköpostia tai vastaavaa. 

Telepatia

Kaksonen♊14° Keskustelu telepaattisesti

Ei aina tarvitse olla kasvokkain. Siteet toisiin ihmisiin eivät ole riippuvaisia etäisyydestä tai siitä, kuinka usein tapaa. Sydämesi tietää, että ystäväsi on aina seurassasi, eikä sinun tarvitse tuntea olevasi yksin. Ajan ja paikan rajoitusten voittamista. Telepaattinen ja älyllinen kommunikointi. Samalla aaltopituudella oleminen.  Psyykkinen ja henkinen viestintä. Ideoiden jakaminen. Toinen tietää, mitä toinen tuntee tai ajattelee. Olla samalla taajuudella. 


Avainsana on YHTEYS.


Kielteisenä - jättää kuuntelematta vaistojaan, koska et ole tottunut tekemään niin. Toisten manipulointi hienovaraisin keinoin. Mielen ja ajatuksen hallinta. 

Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- henkinen-vastuuntuntoinen.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset