tiistai 1. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#73

Tämä symboli puhuu tarpeesta pystyä näyttämään ainutlaatuisia kykyjään ja taitojaan muille riippumatta siitä, onko esiintyvä taiteilija vai vain olemalla aito oma  itsensä. Esityksen tulisi lähteä rakkaudesta siihen, mitä tekee, olipa kyseessä sitten musiikki, esiintyminen, puhuminen tai jokin muu ilmaisumuoto. Tässä kolmannessa vaiheessa näemme kahden edellisen symbolin merkitykset syntetisoituna. Rudhyarin mukaan siirrytään uusiin ulottuvuuksiin ja haastetaan  menestyksekkäästi menneisyyden pelot, epävarmuus ja itseluottamuksen puute  - kaikki negatiiviset asenteet, jotka ovat sosiaalisen ympäristön ehdollistamana haudatut syvälle alitajuntaan. Saavutettuaan tämän vapautuksen voidaan tuoda näkyville itsekurin, taitojen ja itseluottamuksen tuottama voima.  

Pianisti

Kaksonen♊13° Kuuluisa pianisti soittamassa

Tässä tilanteessa ei riitä pelkkä tieto siitä, että olet hyvin pätevä, tai että toiset kehuvat sinua, sinun täytyy osoittaa kykysi todellisuudessa, saada aikaan jotain. Palkkio, minkä voit saavuttaa harjoittelun ja työskentelyn tuloksena, on se, että voit antaa kykysi toisten hyväksi. Omahyväisyyden ja ylimielisyyden vertaamista lahjakkuuteen ja todelliseen sosiaaliseen asemaan. Sosiaalisen aseman vahvistaminen. Käytännön luovuus. Laulu. Musiikki. Palvova yleisö. Ohjelmistot. Harjoittelu. Inspiraation lähde.



Avainsana on SAAVUTUS


Kielteisenä - luottamusta jo saavutettuun menestykseen ja siksi harjoittelun vähättelemistä. Tarvitsee suosionosoituksia ja suosiota olemassaolonsa vahvistamiseksi. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset