maanantai 31. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#72

Päivän symboli kuvaa vapautumista menneisyyden haamuista. Vaikka "uudet polut" tarjoavat teoriassa neitseelliset toimintakentät uusille kokemuksille. Ne kantavat aaveita entisten elämiensä ja kollektiivisten sosiaalisten mallien muistoja. Jokaista uutta alkua ympäröi haamuja tai henkilökohtaista ja sosiaalista karmaa. Taistelua yhtäläisten mahdollisuuksien puolesta on jatkettava, vaikka tasa-arvo virallisesti  taataan lailla.  Mikään toiminta-alue ei ole koskaan täysin "neitseellinen". Kaikkialla niin vanhassa (Eurooppa) kuin uudessa maailmassa (Amerikka) on ihmisiä, jotka pitävät kiinni omaisuudestaan ​​tai etuoikeuksistaan. Jokaisen, joka pyrkii olemaan todella yksilöllinen, on vapauduttava menneisyydestä. Tämä toinen symboli 15. viiden sarjassa on symbolin#71 vastakohta. Uusia polkuja raivataan, mutta ne ovat täynnä elämää, ja tienraivaajan mieli on täynnä aaveita, ennakkoluuloja ja ennakko-odotuksia. Menneisyys täytyy jättää taksee ja aloittaa alusta. (Rudhyar).

Tyttö, joka vaatii oikeuksiaan


Kaksonen♊12° Palvelustyttö vaatimassa nenäkkäästi oikeuksiaan emännältään

Haluat että sinut otetaan vakavasti. Olet kyllästynyt siihen, että sinua kohdallaan kuin orjaa tai nöyrää alaista. Sinulla on myös oikeuksia ja sinun pitää levittää siipesi ja parantaa tilannetta niin paljon kuin voit. Ottaa riskejä olemassaolonsakin uhalla. Et pelkää kertoa mielipidettäsi. Olosuhteiden ja esteiden yläpuolelle nousemista. Puolustaa oikeuksiaan. Syrjintä.


Avainsana on KASVU


Kielteisenä - koet olevasi painostuksen alla ja oikeutettu parempaan kohteluun, mutta syytät tilanteesta toisia. Iloita pelkästä tyytymättömyydestäVaatii tunnustusta tai huomiota. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- henkinen-herkkä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset