lauantai 29. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#70

Sunnuntain symboli kuvaa ylivoimaista kykyä haastaa luonto ja leikkiä vaaralla. Henkisten voimien hallitun käytön avulla ihminen pystyy haastamaan  painovoimaa.  Gravitaatio on aineellinen maailma. Rudhyarin mukaan haastamalla painovoiman ihminen valmistautuu lävistämään fyysisen ja saavuttamaan olemassaolon korkeammat ulottuvuudet. Hän voi menettää taistelun, mutta tämä mahdollisuus tekee ponnisteluista jännittävämpää. Hän saattaa saada "kuolemattomuuden". Tällä symbolilla on vahva lopullisuuden tunne. Puolinaiset toimenpiteet eivät ole mahdollisia. Ihminen on sitoutunut peruuttamattomasti menestykseen tai epäonnistumiseen - ainakin tietoisena ja omavaraisena mielenä. Vaihtoehdot ovat selkeitä. Tätä voidaan kuvata  mieli vs. materia, tai kuten ihmisen tahto kohtaloa vastaan, jota gravitaatio niin osuvasti symboloi.

Lentokone nokkasyöksyssä

Kaksonen♊10° Lentokone nokkasyöksyssä

Tilanne saattaa näyttää katastrofaaliselta, mutta ehkä pystyt hallitsemaan tilanteen ja oikealla hetkellä voit onnistua. Hallitsetko todella tilanteen? Oletko itsesi pahin vihollinen? Tilanteisiin ja kokemuksiin syöksymistä seurauksia ajattelematta. Pelastumista viime hetkellä.  Masennus. Ravistukset. 


Avainsana on KRIISI. 


Kielteisenä - ei tehdä mitään tilanteen korjaamiseksi. Kieltäytyminen avusta, vaikka katastrofi on välitön. Vapaat pudotukset, uhmaamalla painovoimaa ja seurauksia. Fyysisen todellisuuden laiminlyönti. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-erikoistunut- sosiaalinen-inspiroitunut.

Tämä on 14. viidensarjan viimeinen vaihe. 

Sarja14



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset